Sabtu, 23 September 2017

De gewoonte van het eten van instant noedels zijn ongezond volgens deskundigen

cara mengecilkan perut buncit

 

De gewoonte van het eten van instant noedels zijn ongezond volgens deskundigen

               

Jakarta, ongeacht het merk, beweerde of het nu gaat om lokale of samyang instant noedels die in Indonesië circuleren, beide niet even gezond. Maar het is niet alleen hun producten zijn ongezond. Een aantal deskundigen over eens hoe de verwerking van instant noedels die ongezonde of ongepaste ook verergeren gezondheidsrisico's die kunnen worden veroorzaakt als gevolg van instant noedels eten. Wat voor soort eetgewoonten van instant noedels is niet gezond is het? Na zijn toespraak hij, zoals samengevat, maandag (19/6/2017). Lees ook: Samyang getrokken uit de omloop, herinneren de gevaren van instant noodle verbruik Berlebihan1. Gekookt halve matangAda sommige mensen koken de noedels in een staat van half-gekookt om te voorkomen dat lodoh een melembek mi of dus minder heerlijke wanneer gegeten. Maar deze gewoonte is geen bijwerkingen. Ja misschien omdat ze nog steeds onderontwikkeld en harde rechts. Dus wanneer het invoeren van de buik, hij nieuw ontwikkeld en het zou daarom wat triggers maag pijn op bepaalde mensen, gesloopt Prof. Dr. Endang L Achadi, MPH, Dr.PH van de public health departement van de voeding van de faculteit van de Universiteit van Indonesië (UI). Toegevoegde Dr. Dr. Ari Fahrial schijnvertoning, SpPD-KGEH, MMB, spijsvertering gezondheidsdeskundigen uit het huidige Mangunkusumo ziekenhuis, kruiden van instant noedels die doen niet goed rijpen kan leiden tot maagpijn. Bovendien worden uw eigen instant noedels gemaakt van tarwemeel toegevoegd aan de stoffen de ontwikkelaars. Deze materialen zijn bekend te veroorzaken van gas. Bumbunya het is ook meestal kunnen irritatie van de maag stimuleren omdat er kruidigheid, zei hij. 2. het eerste gebruik van water rebusanMenggunakan water afkooksel van littekens of vervangen door nieuwe water als de soep was inderdaad dus de keuze van elke persoon. Maar de voormalige water afkooksel van instant noedels wordt beweerd dat bevatten veel vet, dus moet worden verwijderd. Dat is zeker een manier om te elimineren van het vet dat is opgenomen in het gekookte water. Inderdaad rijk is verdwenen, maar deze terugkeer naar de behoeften van individuele, heldere dr Nany Leksokumoro, MS, SpGK, uit de Omni-ziekenhuis. Toegevoegd voedingsdeskundige Astri Kurniati, ST, MAppSc van Nutrifood centrum voor onderzoek, de noodles gekookt water kan worden omgezet in een duistere omdat het proces van het maken van instant noedels zijn gebakken tot droog (diep gebakken). Dit proces maakt het duurzamer. Gestoofde voortdurende water is troebel het omdat er sommige vet of zetmeel ongeacht. De naam gebakken, verzadigd van oliën die hecht wanneer we kook terecht komen, urainya. Maar het betekent instant noodlesoep is rijk aan verzadigd vet, dus het niet aanbevolen is om te consumeren overmatig. Hij stemde ook als nodig, voor mi gebruikte water moet worden vervangen.

 

 

 

 

 

Foto: iStock

 

 

 

 

 

3. verbruikte berlebihanAda deskundige die zegt dat het goed van instant noedels werden verbruikt twee keer per week of één keer per maand. Dus in feite hoe frequentie ideaal om instant noedels eten? Ik kan niet zeggen hoeveel is te veel. Maar het de voorkeur verdient is de consumptie van vers voedsel, geen bewerkte voedingsmiddelen omdat zijn naam ook verwerkt wordt dan er chemische stoffen die kunnen schadelijk zijn voor gezondheid zijn, stevige Prof Endang. Deze regel geldt ook voor degenen die zijn dol op eten van noedels Instant dagelijks. Het verbiedt niet dat iedereen eten van instant noedels, zolang het niet wordt geconsumeerd elke dag, indachtig van de inhoud van koolhydraten en vet. Dr. Ari Fahrial schijnvertoning, SpPD-KGEH, MMB toegevoegd, verbruik van instant noedels zo goed alleen gedaan wanneer alleen voor noodgevallen. Ja alleen in geval alleen. Als er is geen andere voedsel dat kan worden geconsumeerd ik veronderstel dat worden-oke, wip situatie en conditie, zei hij. Artsen die oefenen in de divisie van gastro-enterologie, departement van inwendige geneeskunde-RSCM waarmee u toevoegt als er zijn andere voedingsmiddelen het is aangeraden om niet te eten van instant noedels. Lees ook: eigen risico, het risico van het consumeren van instant noedels Berlebihan4. Gegeten bij sahurMi wordt aanbevolen voor instant niet geselecteerd wanneer u Suhoor dineren, omdat kan leiden tot honger snel. Instant noedels bevatten een hoge glycemische niveaus, hoewel we besteden een heleboel energie dus honger snel, verklaart Dr. Prawita Sari Tirta, MSc. Dr. Nurul SpGK, Ratna SpGK, edelstenen uit het huidige Mangunkusumo ziekenhuis wordt toegevoegd, dit is in strijd met de regels-menu Suhoor is goed, waar voedsel een volledige gehalte aan nutriënten, dat wil zeggen heeft, bestaat uit complexe koolhydraten, eiwitten en vezels. Terwijl de instant noedels zegt hij dat het was gewoon een eenvoudige koolhydraten. Dat wil zeggen, moet het proces van het veranderen van koolhydraten in glucose en vervolgens geabsorbeerd door het lichaam slechts een minuut. Dat is waarom als Suhoor met instant noedels dan honger komt sneller dan wanneer de laatste maaltijd met rijst.

 

 

 

 

 

Foto: iStock

 

 

 

 

 

5. gebruik geheel kruiden adaYang Maak instant noedels smaakte lekker is de begeleidende kruiden. Astri uitgelegd maar eens dat vermindering van het gebruik van kruiden op instant noedels de hoeveelheid dagelijkse inname van zout knippen kunt. In de kruiden van instant noedels of andere instant levensmiddelen, wordt zout vaak gebruikt als een smaak te verhogen. Het betekent dat, wanneer de hele kruiden opgenomen in mi volledig gebruikt, dan het risico op gezondheidsproblemen kan verschijnen. Dr. Hartono, Andry SpGK aan de goede kant te knoeien met de Yogyakarta ook zei, ter vermindering van de negatieve gevolgen van het eten van instant noedels zijn niet gebruik van olie die werd een deel van de kruiden in de instant noedels opgenomen. Als het kan worden bumbunya gebruikt de helft, zodat het niet te zout. Kan ook gebruik zelfgemaakte kip bouillon als het basismateriaal de Bouillon, zegt voedingsdeskundige Leona Victoria Djajadi, MND. 6. SayurKendati plus niet over het algemeen ongezonde genoemde instant noedels, instant noedels zijn nog steeds op een gezonde manier kan worden gegeten. Het kon worden door toevoeging van een andere bron van voedingsstoffen of bieden hem op de juiste manier. Voor de toevoeging van nutriënten, die u kunt opnemen groenten en eieren, elk als een bron van vezels en eiwit dat is niet het eigendom van instant noedels. Groenten kiezen uit deze wortelen, loofgroenten, tomaten en anderen. U kunt ook eiwitbronnen zoals eieren, vis, vlees en tempe. Maar niet geadviseerd zijn voedingswaarde van de eiwitten, minder graag Cornedbeef. Het doel is om niet alleen de energiebehoeften worden gehaald, maar eerder de behoeften van eiwitten, vitaminen, vet en vezel zijn ook vervuld, is duidelijk een expert over voeding, Jansen Ongko, MSc, RD. Lees ook: de consumptie van instant noedels is hoog, hier is hoe de deskundigen Membendungnya (lll/ajg)

 

perut buncit

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar